Nyitó lap

Profi előszűrés és ivóvíz

Automata központi vízlágyító ION CSERÉLŐS Vízlágyító
Késleltetett mennyiség és idővezérelt!
Ha elege van a vízkő lerakódásokból és kímélni szeretné vízzel érintkező berendezéseit! 
1" csatlakozás. Víz és só takarékos! Ellenáramú regenerálás! Regenerálás alatt is ad vizet!  

3-10 személyes háztartásba.

(Medence feltöltésre is alkalmas!)
 

Belső, beépített by-pass szeleppel, (nem kell külön megvásárolni!) biztonsági túlfolyó szeleppel. Intelligens, kék háttér világítású kijelzővel ellátott háztartási vízlágyító berendezés


A készüléket fagymentes, száraz, csatornával, bejövő vízzel, 220 V árammal rendelkező helyiségben lehet elhelyezni!

Előnyei:
Víztakarékos, kompakt, esztétikus kivitelű kabinetben található a gyantaoszlop és a sóoldó tartály szükség esetén könnyen mozgatható, gazdaságos,
 
teljesen automatizált

 

Hosszú távú megtakarítás!

Ön biztosan használ különböző vízlágyító adalékot mosógéphez, mosogatógéphez.

Miért csak ezek a berendezések fontosak?

Az idő múlásával a vízkő kemény és vastag réteggel vonja be nem csak a mosógép fűtőszálait, hanem kazánja belsejét, kávé- és teafőző gépét, a csaptelepeket és melegvizes vezetékeket és komoly kárt okoz más háztartási berendezéseiben is.

 

 

 

A vízlágyítót úgy tervezték, hogy alkalmazható legyen

 háztartásokban, villákban, panziókban, éttermekben, cukrászdákban,

 pékségekben, fogorvosi rendelőkben és minden olyan helyen, ahol

 a vízkő problémát okoz vagy okozhat.

 

 

Hogyan működik a vízlágyító?

A berendezés intelligens (elemzi a vízfogyasztást és kalkulálja az optimális regenerálási időt) és ellenáramú regenerálásának köszönhetően takarékos só fogyasztású. A regenerálás alatt is van (kemény) víz szolgáltatás.

 

A készülék ioncserés eljárás alapján működik. A kemény víz átáramlik az ioncserélő gyantán, amely egy nyomásálló műanyag tartályba van töltve. A gyanta kicseréli a keménységet okozó sók, Ca, Mg  ionjait Na ionokra, ezáltal azok nem válnak ki vízkő formájában. Ha a gyanta kimerült, a berendezés konyhasó oldattal automatikusan regenerálja a gyantatöltetet, ekkor a sóléből a Na ionok újra a gyanta felületére kerülnek. Ezáltal a gyanta sok évig használható.

Az általunk forgalmazott vízlágyító berendezések teljesen felügyeletmentesek mivel a berendezések vezérlését a digitális kijelzésű vezérlőfej automatikusan elvégzi. Kizárólag a tartályban lévő sómennyiséget kell időnként ellenőrizni. (Az optimális működés érdekében ajánlott a készüléket 12 havonta szakemberrel ellenőriztetni.)
A berendezés legfontosabb eleme a vezérlőfej. A kiváló minőségért a gyártó, az amerikai General Electric a garancia.

A vízlágyító vezérlőfejek 2 típusát különböztetjük meg:

Mennyiségvezérelt (V):

A készülék vezérlőfejében egy áramlásmérő méri az átfolyt víz mennyiségét, ezáltal automatikusan elvégzi a regenerálást, amikor szükségesnek érzi.

Mivel ez idő alatt a készülék keményvizet szolgáltat, a regenerálást mindig éjjel 2 órakor végzi. A lágyító különösebb karbantartást nem igényel, csak a sót kell havonta egyszer pótolni.

 

Idővezérelt (T):
A gyanta lemerülése állandó vízfogyasztás mellett kiszámítható és a készüléken beállított ciklusidő leteltével automatikusan késleltetve éjjel 2 kor elvégzi a gyanta regenerálását. Azonban, ha a vízfogyasztás drasztikusan megnő, előfordulhat, hogy a regenerálásra a beállított időpont előtt lenne szükség, vagy éppen ellenkezőleg, ha a vízfogyasztás lecsökken, a regenerálás csak 1-2 nappal később lenne aktuális. Az idővezérelt tehát a beállított idő alapján végzi a regenerálást.

 

A K100 - VB 1 típuson bármilyik funkció válaszható!

Ára:

Áfás ár: 169.990,- Ft

K100 - VB 1
Mennyiség és idővezérelt!
Nagy teljesítményű háztartási készülék, kedvező árral!


A készülék tápvíz előszűrést igényel!
Lásd fentebb, klikk ide!

 

További költségek lehetnek:

A készülékfej szakszerű
 beüzemelési programozást igényel az Ön hálózati vízkeménységének és fogyasztási szokásainak megfelelően. Ennek szakemberünk általi beindító fejbeállítási költsége Budapest és agglomerációban.  nettó 18.000,- Ft


Vidéken:  A közúti távolság tőlünk
  x 120 Ft/km költség  költség
térítési díj.

 

A készülék vízhálózatba csatlakoztatását, felszerelését bármely Ön által ismert  vízvezeték szerelő megoldja.
A fejbeindítást és programozást (a garancia miatt is), bízza szakemberünkre.

 

Maximális  teljesítmény  2.0 m3/h
Gyanta térfogat  25 L
Tárolható sómennyiség  25 kg
Regenerálás 10 fok nk keménységnél  9 m3 után
Regeneráláshoz szükséges víz mennyiség  120 L
Regeneráláshoz szükséges só mennyiség   4,5 kg
Nyomás  2-6 bar
Vízhőmérséklet 2-44 C fok
Elektromos csatlakozás 230/12 V
Csatlakozási méret 1"
Méret M.Sz.H.mm

1150 x 340 x 520

Súly szárazon 22 kg

Vízkeménység mérő teszter

Töltsük az első jelzésig a vizsgálni kívánt vízzel a kémcsövet. Csepegtessünk a tesztadalékból számolva a cseppeket addig amíg el nem színeződik pirosra  a kémcső tartalma.
Egy csepp= egy NK fok
(német keménységi fok)

2 flakonos
Áfás ára:
6.000,-
 

1 flakonos
Áfás ára:
3.000,-

     

Sótabletta vízlágyítóhoz

25 kg -os zsák

Ára:

 2.690,- Ft/
zsák

 

 

KÖRNYEZETBARÁT VÍZKŐKEZELÉS
A fizikális vízlágyítás, mint környezetbarát és energiatakarékos megoldás, alig 15 éve ismert még a szakemberek körében is. A mágneses vagy rezonanciás készülékek hatására a vízben található oldott mészkő (vízkő) egy úgynevezett spontán kristály képződésen megy át és aragonit kristály képződik belőle, amely ebben a formában többé nem képes megtapadni a  vízvezeték, bojler, csaptelepek, szaniterek, fűtésrendszerek vezetékeinek külső és belső felületén, hanem a lefolyó vízzel tovább sodródva távozik a rendszerből.

Ezen kívül a mágneses vagy rezonanciás készülékek a földből fakadó vizekben természetesen jelen lévő ősi rezonanciát, amely a szivattyúzáskor és szállítás csöves kanyarulataiban elveszik (összetörik),  visszaállítják, így egészségjavító és biológiai fejlődést segítő hatású lesz az ezzel kezelt víz.

 

PROFI MÁGNESEK: Most a készlet elfogyott.  Jelenleg adminisztratív okok miatt a gyártás szünetel.  

Mint a képeken látszik, a mágnesek ereje nem átlagos.


A különleges technológiával gyártott ritka földfém NdFeB neodímium a jelenleg létező legerősebb mágnes. A korábban ismert mágnesek teljesítményének a többszörösével rendelkezik.
Ez volt a neodímium felfedezése utáni első jelentős áttörés. A hagyományos mágnesnél akár tízszer erősebb neodimium-vas-bór (ritkaföldfém) mágneseket 1980-ban fedezték fel.

Jelenleg ez a legmodernebb mágnesfajta, még a szamárium-kobalt mágneseknél is nagyobb koecitív erővel rendelkeznek.

A legnagyobb problémát a korrózió és a viszonylag alacsony maximális megengedett külső hőmérséklet jelenti. A maximum 80-180 °C valamelyest csökkenti az ipari alkalmazások lehetőségét, viszont kiválóvá teszi a hétköznapi használatra.

Nagyon kemények, ezért köszörülni is csak gyémántszerszámmal lehetséges. Nagy keménységük és erős mágneses terük miatt könnyen törnek, vagy sérülnek, amikor egy másik mágnessel összecsapódnak. Nagyobb méretek esetén ez komoly balesetet is okozhat.

Egy másfél kilogrammos mágnesnél már olyan erőket kell elképzelni, ami egy ember súlyát is elbírja, de egy 2 cm átmérőjű, 6 cm hosszú rudacska, 7 kg súlyt képes megtartani, és ennek az erőnek közel duplájával csapódik egy hasonló mágnes ellentétes pólusához. Ez a vonzás már több mint 10 cm távolságból érezhető, még viszonylag kis mágnesek esetén is. Ez bizony egy igen erős kalapácsütés.


PROFI MAGNET
Vízkő és gázszámla ellen is!

(Vele az autója is kevesebbet
fogyaszthat)

A mágnesek polarizálják és ionizálják az átáramló vizet és a benne lévő oldott ásványi anyagokat.. Ennek hatására  a kalcit (vízkő, Ca CO3) helyett, vele azonos vegyjelű, de eltérő kristályszerkezetű aragonit képződik a mészkiválás során. A mágneses vízkezelés által a víz keménységét meghatározó oldott mészkő ezzel a kristályképződéssel kiválik a vízből, méghozzá nagyon apró, korong alakú, kerek kristályok (aragonit kristály) formájában, amelyek a vízzel együtt könnyen leöblíthetők, és nem tudnak megtapadni a tartályok, csövek, kazánok, vízmelegítők felületén. Így ezek élettartama, hatékonysága megnő.

A mágnesezett víz az élőlényekre is pozitív egészség, és fejlődési minőséget javító hatással van.

A mágneseket a mellékelt kábel kötegelő segítségével lehet a nem mágnesezhető csővezetékekre kell felszerelni. (pl. réz, műanyag, alumínium, gumi és flexcsővek)

A páros kiszerelésben kapható mágneseket pontosan egymással szemben kell felszerelni. 2"  átmérőig,
50m3/ hónap felhasználásig 1 pár elegendő.
Nagyobb csőátmérő, nagyobb vízmennyiség felett, valamint extrém kemény vizeknél 18 PH<- vagy 15 dH felett több pár felszerelése szükséges.

Ha a gáz vízmelegítő és fűtő készülékére a vízbemenetre és a gáz menetre is felszereli -így megelőzve a vízkőlerakódás miatti gyengébb hőcserélést- akkor garantált 15-20% gázmegtakarítása lesz, mely a neomídium  mágnes pozítív tulajdonságainak köszönhető.

Neodímium:
Sűrűség: 7.5 g/cm3
Rugalmassági együttható: E= 140 kN/mm2
Curie hőmérséklet: 310 C Fok
Hajlítási álellenállás: FE= 250 N/mm2
Keménység: Hv= 570 Vickers
Elektromos ellenállás: s= 150 mWcm
Speciális hőmérséklet: c= 440 J/Kg K
Hőmérsékleti vezetőképesség: I= 9 W/mK

Gázszámla csökkentő 
 

Tankolás csökkentő

 

 

Egy pár Áfás ára:
21.900,- Ft

 

     

Vízlágyító mentes vizet a mosógépbe!
-10% mosószer megtakarítás

Ökomag Lágy-mágnesgolyó

Magyarországon több mint 9 éve használt, és bevált termék, amely a fizikális vízkőmentesítés előnyeit nyújtva védi a háztartásban és iparban használatos mosó- és mosogatógépeket, olcsó, megbízható megoldást adva a vízkő problémára.

Bővebben: klikk ide

 

Áfás ára:
2990,- Ft

 

     

Mosógép elé szerelhető vízlágyító

Polifoszfát adagoló

Egy négyfős átlagcsaládban kb. 5 havonta kell utántölteni.

 

Speciális kialakítású készülék, csatlakozója azonos a mosógép csatlakozójával, így beépítése egyszerű, szakértelmet nem igényel. 
A használat során a készülékben lévő polifoszfát kristály feloldódik.
 

Ára:  3.600,- 

Utántöltő ára: 3 adag 3.500,-:

 

   

 


TURBÓ BOSTER Fizikális Vízlágyító

 

A erős mágneses térrel rendelkező Turbo Boster egy olcsó és szinte mindenütt használható megoldás, akár egyes berendezések külön védelméről, akár egy teljes háztartás vízkő elleni védelméről van szó.

Magyarország szinte teljes területén probléma a kemény víz. A hagyományos vízkőoldó vegyszerek, a savazás hosszútávon ugyanúgy tönkre teszik ezeket, mint maga a vízkő. A Turbó Boster végleges védelmet jelent a vízkő ellen. Felszerelhető bojlerek, fali kazánok, vízmelegítők, cirkók, bemenő vízcsövére, vízóra aknába a bemenő víz csövére, megbontás nélkül.

 

A Turbó Boster alkalmas még gáz és üzemanyag megtakarításra is. Lásd a videót:

 

 

Áfás ára:
12.280,- Ft

 

     
 Q1 vízkezelő mágneses műanyagházas  3/4" szabad kifolyású csatlakozással,
tömlővéggel

Mosogatóra, kerticsapra
 

Térfogatáram 2500 L/óra

Bővebben: klikk ide
 

Áfás ára:
 8.900,- Ft

 

     
Q2 vízkezelő mágneses fémházas szabadkifolyású  3/4 " csatlakozással 

Térfogatáram 2500 L/óra

 

Bővebben: klikk ide
 

Áfás ára:
 15.900,- Ft

 

     
 Q3  vízkezelő mágneses fémházas  5/4" csatlakozással
Hálózati nyomásra

Térfogatáram 3500 L/óra

 

Bővebben: klikk ide
 

 Áfás ára:
41
.990,- Ft

 

   

 

PROFI
elektromos vízkőmentesítő


Bővebben

 

A PROFI professzionális vízkőmentesítő berendezés hatékony védelmet nyújt a csőrendszerekben és egyéb csatlakoztatott eszközökben lerakódó vízkő ellen.

•  A már meglévő vízkőlerakódásokat feloldja, a feloldott vízkő a vízzel együtt távozik. Ez a folyamat nem befolyásolja az ivóvíz minőségét.

•  Nincs szükség a vízvezeték-rendszer megbontására, mivel az elektromágneses hullámok kívülről gyakorolnak hatást a vízben lévő kalcium-karbonát részecskékre.

•  Anyagilag megtérülő és környezetkímélő alkalmazás, amellyel elkerülhető a vegyi anyagok használata.

A vízkő alapvető szerkezetét az elektromágneses hullámok úgy módosítják, hogy az többé nem képes lerakódást képezni. A PROFI professzionális vízkőmentesítő berendezés minden víztípus keménységi szintjére egyénileg beállítható. A vízkőmentes fűtőrendszereknek (fűtőtestek, fűtőszálak) köszönhetően nagymértékben csökkenthető az energia-felhasználás és az oldószerek / tisztítószerek használata. A PROFI vízkőmentesítő berendezés max.. 5 m3 / óra vízfelhasználású háztartásokhoz ajánlott.

Áfás ára:
24.000 ,- Ft
(Tápegységgel!)

 

   

 

10" szűrőház ára:
4800,- Ft

Vízlágyító
betét ára:
3.200
,-Ft

 

Kombinált kis vízlágyító betét, 5 mikronos előszűrővel
 

Kávéautomatákhoz és akvaristáknak,
10" magas 1/2" csőcsatlakozású házba szerelhető, Csere 300 literenként

Egybeszerelt ára: 8.000,- Ft
     


NEWTON
mágneses vízkőkezelő készülék:

 

A Newton alkalmazása garantálja a mosógépek, bojlerek, kazánok, hőcserélők védelmét. Kiküszöböli a korróziót, javítja a hőcserét, csökkenti az energia- és mosószerfogyasztást. A Newtont bárki fel tudja szerelni: ELEGENDŐ KÉZZEL FELCSAVARNI a háztartási gép vízbekötő csövére.
Méretei: átmérő  40 mm, hossza 130 mm, mindkét végén 3/4"-os menet található

Térfogatáram 1100 L/óra

Áfás ára:
 12.900,-Ft
 
   

 

 Vízlágyító
Polifoszfát adagoló

Cirkóhoz, Bojlerhez

Polifoszfát adagoló a fogyasztásra nem kerülő használati melegvíz kezelésére alkalmazható!

Az így kezelt víz főzésre, illetve fogyasztásra nem alkalmas.
 

A hálózati ivóvíz területenként eltérő mennyiségben oldott sókat tartalmaz. Ezen sók közül a Ca és a Mg  vegyületei a melegítés hatására kiválnak a vízből, és kemény vízkövet képezve kirakódnak a melegvizes rendszer felületeire.

A kirakódott vízkő károsítja a szerkezeti elemeket, hátrányosan befolyásolja azok működését és az energiafogyasztásuk megnő.

A vízkő képződés megakadályozásának egyik lehetséges módszere a hálózati víz vegyszeres kezelése. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a vízbe keménység stabilizáló vegyszert - polifoszfátot - juttatunk.

A Polifoszfát a melegítés során is oldatban tartja a keménységet okozó sókat, ezáltal akadályozva meg azok kirakódását, az az a vízkőképződést.

 

Ára: 15.575,- Ft

 

 

             Szerelje fel, kapcsolja be - ez minden. Mondjon búcsút a vízkőnek, az eldugult csöveknek, vízmelegítőknek és vízrendszereknek. Csőátmérőkhöz igazított termék-skála - vízszerelői szakmunkát nem igényel.
3 év visszavásárlási garancia!
Hozza vissza, ha nem áll be jelentős változás a rendszerének vízkövesedésében!*

HydroFLOW készülékünk előnyei:

 • Nem enged új vízkövet lerakódni.
 • Megszünteti a régi vízkő lerakódásokat
 • Nagyobb hatékonysággal működik a vízgépészet
 • Nagyban növeli a  vízgépészet élettartamát
 • Megszűnik a vegyszerek használatának szükségessége a vízkőmentesítéshez, így költségcsökkentés realizálódik
 • Csökken az energia felhasználás
 • Véd a korrózió ellen
 • Erősen csökkennek a karbantartási költségek
 • Még akkor is védi a rendszert, ha a víz áll, és nem áramlik
 • Áramlás és áramlás ellen irányban is kiható kezelés, egész évben
 • Környezetkímélő megoldás
 • Ipari felhasználásban is sikeresen alkalmazzák (referenciák)
 • Házilag is könnyen szerelhető
 • Költözéskor átszerelhető
 • Garancia 3 év, illetve 3 éven belüli visszavásárlási garanciát vállalunk rá

A vegyszerek felhasználásával történő tisztítás, vagy a mágneses sem hoz 100%-os megoldást, főképp nem, ha esetleg régebbi a rendszer, vagy egy kimondottan kemény vízzel rendelkező területről van szó, ahol már a vízkő az egész rendszerben lerakódott.

A mágneses, elektro-mágneses rendszerek használata nem hoz teljes megoldást, mivel csak helyileg dolgoznak, fizikai korlátaik miatt. Ezen rendszerekben nem megoldott az állóvíz kezelése és még a folyó vizes területük is limitált.

A HydroFLOW  100%-os megoldást nyújt.

A HydroFLOW-nak világviszonylatban olyan referenciái vannak, mint a British Airways, British Gas, az amerikai NASA!, IBM, Atomic Energy Authority, The Ritz Hotel, The Royal Air Force, TESCO-k, Panasonic, Nestlé, Kawasaki gyár ........ stb.

HYDROFLOW

A fizikális vízlágyítás csúcsa!

A készüléket más hasonlónak látszó termékekkel szemben nem a vízóra, a bejövő vízcsonk környékére, hanem a bojler, cirkó (hőcserélő) közelébe kell felszerelni.
A készülék aktivitását a csőben lévő víz elvezeti a vízáramlás mindkét irányába.

Maximális csőhőmérséklet 50 C fok!
Magasabb hőmérséklet esetén hőhidat, hőszigetelést kell létrehozni a készülék és a cső közé!

Áfás árak:
 
HS 38 maximum 100-120m2 -es  1-2 fürdőszobás lakáshoz: 119.900,-

 HS 40 2-3 szintes 200-250m2 lakáshoz: 334.900,-
J 62 Házi úszómedencéhez 100-150m3: 334.900,-W 63 Jaccuzzi -s fürdőszobához: 334.900,-

J 60 kis mezőgazdasági felhasználáshoz: 350.900,-
C45  maximum 45mm csövekhez, m3/órától függően: 659.000,- től 3.270.000,- Ft-igC60  maximum 60 mm csövekhez, m3/órától függően: 950.000,- től 3.630.000,- Ft-ig
C108  maximum 108 mm csövekhez, m3/órától függően: 1.369.000,- től 4.220.000,- Ft-igC120  maximum 130 mm csövekhez, m3/órától függően: 1.870.000,- től 4.990.000,- Ft-ig

 


C160  maximum 200 mm csövekhez, m3/órától függően: 2.780.000,- től 5.900.000,- Ft-ig* Visszavásárlás 3 éven belül: + 50 C fok alatti csőhőmérséklet alatt használhatjuk,
( a készülék ne kerüljön cső hurokba!) Eredeti tiszta csomagolásban,  sértetlen karcmentes állapotban, eredeti garancialevéllel vesszük csak vissza.

Vízkő ellen: HydroFLOW

Nem csak a szakemberek, hanem hétköznapi életünkben magunk is gyakran találkozunk a vízkövesedés problémájával. A vízkő lerakódik a hőcserélőkben, csövekben, szivattyúkban, vízmelegítőkben és a vízrendszerhez csatlakoztatott készülékekben. Következménye, hogy csökken az áramlási keresztmetszet, romlik a hatékonyság és a különböző részegységek idő előtt meghibásodnak. A HydroPath cég vízlágyító készülékeit világszerte használják, hatékonyságuk bizonyított, üzembe helyezésük egyszerű, vegyszerek használatát nem igénylik és karbantartás-mentesek. A rendszerek megelőzik a vízkő kialakulását, eltávolítják a már kialakult lerakódást, és csökkentik az üzemeltetési költségeket. A HydroFLOW vízlágyító készülék vezető termék a vízkezelés és vízkőmentesítés területén.

Vízkeménység, a probléma okai
A légkörből kihulló csapadék (eső) enyhén savas. Az iparosodott térségekben a kibocsátások miatt tovább fokozódhat a savasság mértéke. A víz keménységét részben a víz által a kőzetekből és a talajból kioldott kalcium és magnézium sók okozzák. A gyakorlatban változó és állandó keménységről beszélünk.
A változó vízkeménységet a természetes vizekben oldott kalcium- és magnézium sók koncentrációja okozza. A csapadékban oldott szén-dioxid a talajba jutva, annak kalcium- és magnézium-karbonát tartalmát oldja, és hidrogén-karbonátok keletkeznek. A kalcium- és a magnézium-hidrogén-karbonát tartalmú víz hevítésekor e reakciók visszafordulnak, és az oldhatatlan karbonát az edény falára (meleg vagy durva felületekre) rakódik le (vízkő). Fokozatos lerakódás után bevonatot képez a hőcserélőkben, vízmelegítőkben, vízcsövekben.
A melegítés és nyomásnövekedés hatására ki nem csapódó kalcium-, magnézium-klorid és -szulfát okozza az állandó keménységet. A víz elpárolgása után ez csapadékot képez az edény falán. A változó és állandó keménység összege együtt adja az összkeménységet. A természetes vizek keménységét általában német keménységi fokban adják meg.
Minden oldott részecskéket tartalmazó rendszerben a vízkő kicsapódás és a vízkő oldatba menetel egyensúlyban van. Az olyan rendszerekben, amelyekben az egyensúly a csapadék-képződés javára billen, megindul a vízkövesedés folyamata. Azok a rendszerek, amelyekben az egyensúly az oldatba menetel javára billen, vízkőmentesek maradnak.
A HydroFLOW egyszerűen csak a mérleg nyelvét billenti át az oldatba vitel javára azáltal, hogy nagy mennyiségű telítetlen oldatot képez, amely feloldja a meglévő felületi lerakódást. A folyamat addig ismétlődik, amíg feloldódik a felületi lerakódás és ez oldatban lévő stabil kristályokat képez. A heterogén kristályosodást felváltja a homogén kristályosodás.
Ezek a stabil amorf kristályok a zárt rendszerekből szűréssel eltávolíthatók. Nyitott rendszerekből pedig egyszerűen távoznak a vízárammal.

Hogyan működik?
A készülék véletlenszerűen változó elektromos impulzusokat bocsát a vízbe. Ezek az impulzusok (mezők) a teljes vízrendszeren végighaladnak. A víz felmelegítésekor a meleg felületeken általában kiváló csapadék oldatba megy, és a kiválási pontokon kristályos formában (ez a csapadék) kicsapódik a rendszerből.
Az impulzusok a vizet a készülékhez viszonyítva mindkét irányban (felvíz/alvíz) kezelik, és ugyanígy a futó rendszerben a primer vízkört is. Az így kezelt víz általában néhány hét alatt feloldja a rendszerben korábban lerakódott vízkövet.
A HydroFLOW legfontosabb tulajdonsága - amely megkülönbözteti a piacon jelenlévő versenyképes technológiáktól - az a hatékonyság, ahogyan az elektromos mező a vízrendszer egészén végighalad, akár ipari, kommunális vagy háztartási alkalmazásokról is van szó. A legtöbb vízrendszer elektromosság szempontjából egy nyílt áramkörnek tekinthető. Ahhoz, hogy egy nyitott körű vezetőben elektron-áramlást indukáljunk, magas frekvenciájú forrást kell biztosítanunk a vezető számára, amely elég hosszú ahhoz, hogy állóhullámú feszültséget hozzon létre a teljes hosszon.
Az elektronoknak a vízrendszerben való áramlásához feszültséget kell létrehozni a vízben a cső iránya mentén. Ez egy magas-frekvenciájú transzformátorral érhető el. Jelen esetben a transzformátor egy ferritgyűrű a csővezeték körül. A ferrit-gyűrűt egy primer tekercs veszi körül. Minden vezető, azaz a víz és a cső (ha vezető anyagból van) a transzformátor párhuzamos, másodlagos köreit fogja alkotni. A primer tekercsbe bevitt jel egy magas frekvenciájú, csillapodó hullám, tetszőlegesen változó szünetekkel. A hullám lehetővé teszi, a vízben jelenlévő különféle kristályképző sók magkristályainak kialakulását.
A villamosság okozza azt, hogy olyan kiválási magvak (nukleuszok) jönnek létre, amelyek magkristályokként megakadályozzák a csapadékként megjelenő vízkő kialakulását.

HydroFLOW háztartási rendszerek
Szerelje fel, kapcsolja be - ez minden! Mondjon búcsút a vízkőnek, az eldugult csöveknek, vízmelegítőknek és vízrendszereknek - mondja a használati utasítás
Az üzembe helyezés valóban nem i
gényel vízszerelői szakmunkát. A készülékkel együtt szállított hevederekkel egyszerűen rögzíthetjük a HydroFLOW egységet a vízvezetékre. Ha függőeleges vízcsőre szereljük a készüléket, az egységet úgy helyezzük el, hogy a ferrit-ház kerüljön legfelülre, így egyszerűbb a csavaranyák rögzítése. Ezután a házba helyezzük a hosszú ferrit- rudat, a második ferritet is a helyére igazítjuk, és sorra a többi ferritet is felszereljük a vezeték köré, majd műanyag anyákkal és csavarokkal rögzítjük. A tápot úgy helyezzük el, hogy megfelelő távolságra legyen az aljzattól (90-260 V), és a LED jól látható legyen. Végül csatlakoztassuk a tápot a hálózathoz. Az üzemelést jelző LED azt mutatja, hogy a készülék 24 órán át védi a rendszert.

Előnyök
A HydroFLOW megakadályozza a vízkő kialakulását, és a legtöbb esetben fel is oldja a már kialakult vízkövet. Karbantartást nem igényel, és vegyszerek adagolása sem szükséges. Az üzemeltetési költség kevesebb, mint 900 Ft/év, és a készülék rövid idő alatt megtéríti az árát a tüzelőanyag-költség megtakarítás révén. Teljesen független az átfolyás mennyiségétől és a hőmérséklettől, folyamatosan fejti ki hatását, üzembiztos és nincs karbantartási igénye.

Úszómedencékhez is
A medencék üzemeltetési költsége - függetlenül attól, hogy olimpiai uszodáról vagy privát medencéről van szó - jelentős mértékben csökkenthető a hasonló elven működő AquaKLEAR használatával. Ezzel a technológiával 24 órán keresztül olyan impulzusokat juttathatunk a keringető rendszerben lévő vízbe, amelyek felszabadítják a kötött klórt vagy brómot, koagulálják a lebegő szilárd részeket, javítják a szűrő teljesítményét, és vizet, valamint energiát takarítanak meg. Ezeket az eredményeket független vízminőség kutató intézetek vizsgálatai igazolják.
Az AquaKLEAR hatására a medence vonzóbbá válik, megszűnik a fürdőruhát károsító hatás, nem opálosodik a víz, és nagymértékben csökken a klór-szag. Ezek mellett jelentős költség-megtakarítás érhető el. Egyetlen más termék sem képes arra, hogy a szűrőrendszerben lévő vizet állandó jelleggel lágyítsa és teljesítse a független vizsgálati eredmények paramétereit.

 • Csökken a felhasznált klór mennyisége.
 • Nincs szükség állandó klórozásra, nincs szag.
 • Csökken az öblítési igény, energiatakarékosság.
 • Nincs szükség koaguláló-szerekre.
 • Csökken a pH-szabályozáshoz szükséges sav mennyisége.
 • Vegyszermentes, nincs karbantartási igény.
 • Minden csőtípushoz alkalmazható.

 

 

A fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított, lúgosított ivóvíz, az Angyalvíz!

Érdeklődés és rendelés leadása : 06 29 341-886, 06 209 352 502

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját és Lúgos víz készítő ionizáló Angyalvíz készülékét!
 

Így több pénzt és egészséget takaríthat meg!

 

 

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás  Házhozszállítás  Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

  Kapcsolat  Nyitó lap

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

 

 

1992 - 2021 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!