Nyitó lap

 Vállaljuk a nálunk kapható Ozmózis típusú háztartási ivóvíztisztító készülékek javítását és karbantartását is.  06 29 341-886, 06 209 352 502

Ha leszereli és idehozza, csak a felhasznált alkatrészt kell fizetni!  Csak olyan készüléket javítunk, ami az eladási választékunkban szerepel! ( Nem azonnal javítjuk! )

   Az egy éven túl is, folyamatos garanciát vállalunk a tőlünk vásárolt Ozmózis víztisztító készülékeinkre, amennyiben 6 havonta a karbantartást rendszeresen velünk végezteti, és/vagy a szűrőbetéteket folyamatosan mindig tőlünk vásárolja és ezt akkor regisztráltatja.
 

Fontos!
Annak érdekében, hogy a berendezés folyamatosan kristálytiszta egészséges ivóvizet szolgáltasson a családnak, és olcsó legyen az üzemeltetés, rendszeresen  félévente cserélni kell a készülék vízszűrő betéteit és érdemes betartani a karbantartási időt!
 

Kiszállás:

A karbantartási díjunk nettó 5000,- Ft , anyag nélkül.
Kiszállási díjunk nincs, de kilométer költség térítést kérnünk kell az üzemanyagárak miatt.
A kilométer díjunk: az Ön lakása és Gyál közötti távolságra nettó 120 Ft  kilométerenként. Ebből 10 km kedvezményt adunk a mi készülékünkkel rendelkezőknek.

Kilométer kiszámítás klikk ide


(Például, ha ön Gyáltól közúton 20 kilométerre lakik: 10 km ingyen, 10km x 120 Ft=+ 1200,- Ft a távolsági díj. 30 kilométerre 20x120= 2400 Ft stb.
A mi autónk is a drága üzemanyagot fogyasztja, valamint km-re eső karbantartási, biztosítási, súlyadó, amortizációs és munkaidő költsége is van a szerelőnknek.)

Amennyiben a helyszínen kiderül, hogy kezelési vagy beállítási probléma miatt - például nincs víz a hálózatban, nincs áram, valaki elzárta a tápvizet, vagy az elzárt tartálycsap volt panasz oka -, az esetleges vízszivárgást nem a mi készülékünk okozza, vagy a készülék olyan paramétert nem tud ami kezelési leírásában nincs benne, vagy a készülék kontár házilagos szerelés miatt rosszul működik, vagy máshonnan ered és készülékünk nem oka egy látható vízszivárgásnakakkor is aktuálisan fizetendő a karbantartási és kilométer díj.

 

Ha a készülékét leszerelve idehozza, pénzt takaríthat meg!


 

 

       

  

A fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított, lúgosított ivóvíz, az Angyalvíz!

 

 

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját és Lúgos víz készítő ionizáló Angyalvíz készülékét!
Így több pénzt és egészséget megtakaríthat!

 

 

Klór szűrés a zuhanyvízből          Vízttisztító javítás Házhozszállítás Karbantartás, szerelés Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások  Kapcsolat    Vásárlói tapasztalatok Rólunk  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről 
Nyitó lap