Mikor térülne meg nekem? Utána mennyivel lenne olcsóbb a jó ivóvíz?Nyitó lap
Ételek készítéséhez is! Pl.: Rizs, burgonya, tészta, leves, kávé, tea főzéséhez! Pároláshoz, gyümölcsök megmosásához
! Szobanövényeim locsolásához! Kedvenc háziállatom itatásához, akváriumomba, vasaláshoz, szobánk párásításához legjobb! (Mert vízkőmentes!) Magunkkal is vihetünk mindig friss tiszta ivóvizet, ha elmegyünk otthonról, hogy máshol se igyunk akármit! Vesekő probléma megelőző és kímélő! 
 

Ezeket is mind hozzá számolva, írja be a költség összehasonlító kalkulátor ablakaiba

az Ön családja napi fizetős-cipelős ivóvíz felhasználásának számait:

 

Nálunk napi liter fizetős-cipelős ivóvíz fogy el, ennek a víznek literje forintunkba kerül, ezért             Forintot költünk évente Fizetős-cipelős ivóvízre!

  Az Alap Ozmózis Víztisztító készülék ára 69.990,- Ft,

Az Ozmózis készüléket félévente érdemes karban tartani. Az egy év alatti kétszeri karbantartás csere alkatrészeinek összes ára csak 20.190,- Ft.

Ezzel is számolva ennek a berendezésnek az ára ~ alatt megtérül Önnek!

 ....Ha lenne saját otthoni víztisztítónk, az évi megtakarításunk mennyi is lenne..??..    Használja ki most, a kedvezményes árainkat!


Csak saját magának válaszoljon az alábbi kérdésekre:

Befejezném az állott, műanyagot kiáztatott ivóvizek rendszeres emelgetését, cipekedését, ötszöri rámolását a beszerzéstől a műanyagok eltakarításig?
Akarok
pénzt, egészséget, fáradságot megtakarítani? A szeretnék szeretteimnek tisztább környezetet alakítani kevesebb műanyagpalack eldobálásával?

Szánjon több időt oldalaink elolvasására saját és családja egészsége érdekében! Sok éve, napi több órát töltünk az információk kutatásával ez ügyben, és közzé is tesszük eredményét oldalainkon azt, amit feltétlen érdemes ez ügyben tudni az egészségünk védelmében és a víztisztítókról. 

Tudta? Ha műanyag palackos vizet cipelünk haza, és fogyasztjuk: ebből azt állítják, hogy biszfenol-A (BPA) juthat a fogyasztó szervezetébe, és az már igen kis mennyiségben is károsíthatja a férfiaknál pl. a heréket!

Ozmózissal tisztított ivóvíznél tisztább ivóvízzel mi még nem találkoztunk! Szeretne Ön is mindig inkább ilyet fogyasztani?

 
"Az ember nem is tudja igazán, hogy mit ér a jó víz!"
George Gordon Byron (Angol költő, akire Petőfi is felnézett!)

 

Mikor lesz vajon az Ön konyhájában is Ozmózis ivóvíztisztító készülék?
Talán amikor megtudja mi van még a most fogyasztott ivóvizében és mit kockáztathat a leghatékonyabb ivóvízszűrés használata nélkül egészségében!
Talán amikor elegendő információ lesz birtokában a lehetséges háztartási vízszűrő típusok képességeiről is!
Vagy talán már csak amikor az egészségkárosodása miatt az orvosi rendelőben várakozáskor lesz ideje elgondolkozni azon, hogyan kellene az oda vezető okokat felszámolni?

 
 

A fiatalosság megőrzéséhez nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított ivóvíz! 

Pénzt és egészséget takaríthat meg ivóvíztisztítóval! 

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját!

 

Termék rendelés a 06 29 341-886, vagy a 06 209 352-502 telefonon élőszóban lehetséges.

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját készülékét!
Így több pénzt és egészséget megtakaríthat!

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Házhozszállítás    Kapcsolat  Nyitó lap

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

 

1992 - 2023 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!