Nyitó lap 

 Hétfőn és Vasárnap zárva vagyunk!
Szaküzletünk nyitva: 2360. Gyál, Ady Endre utca 97. - ben.
Keddtől - Péntekig  9-17 óráig és Szombaton: 9-12 óráig.
Reggel 9-től - 19 óráig lehet érdeklődni és telefonon is utánvéttel terméket rendelni:
06 29 341-886,  06 20 9 352 502
Nincs regisztrációs oldal kitöltögetése*  ez nélkül rendelhet, vásárolhat nálunk!

V
an!: Megnézés és azonnali átvétel már 17 éve itt a szaküzletünkben! .

Nincs!: Bankkártyás fizetés! A bankok nem kevés havi terminál díja és a tranzakciónkénti ránk terhelt magas % díjai miatt!**  

Van!: Kiszállítás futárszolgálattal, utánvéttel!
Cégünknél évtizednél régebbi kiváló szerviz szolgáltatás a nálunk kapható gépekre! c
Házhozszállítás

9-19 óráig felvesszük a telefont Vasárnap, szünnap és ünnepnap is, ha közelben vagyunk és meghalljuk!
( Hétfőt az Ön jó kiszolgálása érdekében árubeszerzésre és olyan munkákra fordítjuk, ami zavarná! )

 Alapítva 1992-ben.
2003 - tól, nyitva: Keddtől - Péntekig  9-17-ig, Szombaton: 9-12-ig.  
Hétfőn és Vasárnap zárva. 

1992- től változatlan helyen megtalálható cégünk, és üzletünk is itt van!

 Telefonon reggel 9 -től elérhetőek vagyunk a hét minden napján!
(Nincs hangposta és üzenetrögzítő! Érdemes megvárni több csengetést is!
 Lehet, hogy csak a 10 -ik csengetés után tudjuk felvenni, mert a másikon beszélünk, vagy éppen árut adunk ki. Köszönjük előre is türelmét! )

Óvja pénzét körültekintő vásárlással! Főleg, ha olcsóbbat talál. A neten a legolcsóbbnál is talál olcsóbbat. Aztán, ha fontos alkatrész hiányzik, sérült, abból amit kapott, ön is jöhet hozzánk mérgelődve, plusz költséget, bosszúságot érezve.

Gyanakodjon:

1. Ha ablakba kell begépelni adatokat és "majd hívnak", vagy nincs vezetékes, csak eldobható rádió telefonszám kapcsolat mert!:
Bizonytalan lehet az esetleges reklamáció, garancia érvényesítés, alkatrész utánpótlás és majd az álladó csere szűrőbetétek beszerzése is, az így választott készülékéhez.

2. Ha alkalmi, nagyon kedvezőnek tűnő a vétel ár: 
Lehet, kétes a minőség és a származás! Talán nincs engedély, bevizsgálás a kínált árura. Lehet, hogy nem is azt a minőséget kapja, amire számított!
Lehet, hogy számlát sem kap az ilyen csomagküldésnél, csak annak látszó irományt, egy számlának látszó felsorolást szándékosan olvashatatlanul halványra nyomtatással. Esetleg orgazdasági ügybe is keveredhetünk.
Vagy tönkre ment vállalkozás kiárusítása.
Bizonytalan lehet majd így az esetleges reklamáció, garancia érvényesítés,  alkatrész utánpótlás és majd az álladó csere szűrőbetétek beszerzése is az így választott készülékéhez.

 3. Ha mozgó, házhoz jött üzletkötő, alkalmi árral: Nincs telephely, nincs üzlethelység, talán vállalkozás sem. Csak jobb esetben egy lakás cím. 
Változó albérlet? Az ilyen esetleg nagyon csábítónak látszó üzlet esetleg még orgazdaság tényállásába is belesodorhat akaratlanul bennünket? 
Ráadásul a  garanciát pl.10 hónap múlva ki vállalja?

4. Ha gyorsan összeütött tetszetős webüzlet, alacsony árral és egy mobil telefon számmal: Talán nincs is cég! Nem bejegyzett cég. Megszűnt a cég.  (Garanciát pl.10 hónap múlva ki vállalja?)

5. Új üzlet, alacsony készlettel: próbálkozó, amely pár hónap után már tönkre mehet és megszűnő vállalkozás is lehet belőle:
 Szűrőbetét honnan lesz majd? (Garanciát pl.10 hónap múlva ki vállalja?)

6. Ha globális nagy cég kampány víztisztító termékét választja: Lesz hozzáértő eladó és szerviz, szűrőbetét, alkatrész hozzá egy év után is náluk?

"…a már eltűnt értékesítő cég, a rossz minőség, a nem érvényesíthető garancia, magas alkatrész költség és alkatrész hiány, a kontár és drágább szerviz  miatti bosszúság, sokkal tovább él, mint az alacsonyabb ár miatt érzett, elillanó rövidke öröm…"

Engedélyek 

Cipelés mentes, friss tiszta ivóvizet kívánunk minden látogatónknak!

 
  • Ingyenes víztisztító készülék szerviz  (saját típusainkra) 17 éves üzletünkben
  • Évtizedes termékismeret és tapasztalat
  • Állandó nagy választék
  • Akár örök garancia az Ozmózis készülékeinkre
  • Bevált, népszerű típusok
  • 1-2 napos kiszállítás
  • Csökkentett árak

GYURIÁN Bt.
Alapítva 1992-ben
  17
éves víztisztítási gyakorlattal, 28 éves cégünkkel, 38 éves vállalkozói tapasztalattal állunk rendelkezésére!

Múltunkkal alapozzuk a jövőt!

Rólunk

Árajánlat: Ha komoly a vásárlási, és partneri szándéka, akkor  biztosan személyes kapcsolatot fog teremteni velünk!

Szeretettel várjuk Vásárlóinkat!

Árajánlatot nem faxolunk, E-mailban sem küldünk! Mert két évtized alatt a több száz  eredménytelenül elküldöttek miatt - ( mert a tervezők dolgoztattak ingyen! ) - elfogyott!

Tervezőknek az érték előre utalt 10% ért küldünk árajánlatot, melyet a benne szerepelő termékeink megvásárlásakor jóvá írunk!

A komoly érdeklődőink így jobban is járnak, mert ma már minden cégnél van Internet, és akár tárgyalás és tervezés közben is megnézhetik, elemezhetik, számításba vehetik, kinyomtathatják a legfrissebb árainkat a sűrűn frissített weblapunkról!

Nálunk nincs szerződés aláíratás víztisztító készülék vásárlásakor!
Célunk, hogy Ön az elégedettsége miatt legyen később is hűséges törzsvásárlónk!
Ha szerződés nélkül nem jön vissza újra vásárolni, akkor nekünk kell jobbnak lenni és tanulni ebből!

 

*Regisztrálással vacakolni, írogatni? Sokadik jelszavakat megadni, megőrizni? Regisztrációt és minimum 12 ablakos kérdőíveket kitöltögetni, adatainkat és e-mail címünket másnak elárulni, hogy jó esetben marketing hívogatásokat, leveleket szabadítsunk magunkra, és hogy utat adjunk a levélszemétnek?
Egyes helyeken, ha a vevő nem szeretne internetes regisztrálással vacakolni, akkor telefonon, szóban nem veszik fel a rendelést!! Tapasztaltam már sok esetben vásárlóként, hogy egyes cégeknél az alkalmazott ekkor inkább lemond egy termék eladásáról, ezzel kárt okoz a cégének!

Vagy megjegyzünk akár a száz különböző helyen beírt komoly jelszót is, vagy mindenhová ugyanazt írjuk, ezzel meg kaján vigyorra késztetjük és segítjük a személyiségünkkel visszaélő adathalászokat.
Az adatainkkal ma már nemcsak visszaélnek, de kereskednek is vele! Amikor Ön ad ki pénzt, miért kell némely helyen 12 ablakos rendszerbe feleslegesnek tűnő adatokat beirkálni, és kiszolgáltatni? Vigyázzon vagyonára, pénzére, magánéletére, adataira! Óvja magát a netes bűnözőktől és adatainkat  felhasználva marketinges hívogató multiktól!

Mi nem szeretjük ezeket és nem kérjük ezért másoktól sem!
Az élőszó nálunk még sokat ér! Aki nem szeret élőszóban kapcsolatot teremteni és beszélgetni, az sajnos jó lehetséges leendő áldozatának tűnhet a netes bűnözésnek!

Nem vagyunk jövő héten eltűnő, alkalmi honlappal csomagküldő ügyeskedők, valós garancia és számla nélkül, felületes és silány hozzáértéssel!

Mi 1992 óta létező cég vagyunk, kereskedelmi végzettséggel és 15 éves Ozmózis víztisztítós tapasztalatokkal rendelkező dolgozókkal!
Nálunk kérdezhet, rendelhet egy év múlva is! Egy vezetékes és mobiltelefonszámon is elérhetők vagyunk 9-19 - óráig!  Személyesen is mindig megtalálhatók vagyunk szaküzletünkben nyitvatartási idő alatt! Választhatja azt is, hogy ide jön üzletünkbe, minden terméket közelebbről megnéz, kérdez róla! Személyesen is szívesen beszélünk termékeinkről! Várjuk szeretettel!


** (A bankok nem kevés havi terminál díja és tranzakciónkénti ránk terhelt költségei miatt!):
Ha bankkártyával fizetne nálunk a vevő, a fizetett összegnek minimum 0,95 % át díjként a bank kiszámlázza nekünk! Ezt az összeget utána a további felhasználás utalásaikor újabb díjjal terheli nekünk! A kártyaleolvasó terminállal rendelkező cégeknek még egy szlovák telefonhívást is okoz vevőnként a terminál, mert a bankok adómegtakarítás miatt Szlovákiába tették székhelyüket és rendszerüket!

Készpénz használatakor ezek a költségek nem terhelik a cégünk rezsi költségeit, és így nem növelik a vásárlók felé áthárítandó költségekkel növelt fogyasztói ár kialakítását. (Persze a bankok és az állami költségvetés minden pénzt elnyelő feneketlennek tűnő ásító szája nem ezt akarja.)

Az helyett, hogy a bármely összegért, ami egy kicsit a banknál van,  - így kölcsön adhatja uzsorának tűnő kamatért - hálásan nekünk is tisztességes kamatot fizetnének, inkább egy elektronikus műveletért a céget terhelő gusztustalan magas költségeket számolnak fel nekünk! Hol van leírva törvényben a % ami felett már uzsorának számít a felszámolt kamat?
Ha azt is látjuk, hogy a számlákon nem lekötött, felháborítóan alacsony, ehhez képest porszemnyi, sokkal alacsonyabb, jelképes kamatú pénzek egy részét is gusztustalan nagy kamatra kölcsönadhatja, akkor elindul a gondolkodása még a gyanútlan jámbor embernek is!

Ezért nem tudja hirtelen tömegesen vissza adni a pénzt a bank!  ( Lásd a 2013 -as Ciprusi, 2015 ös Görögországi esetet! )
Ezenkívül plusz a kisforgalmú üzleteknek még sok terminál kihelyezőnek havi ötezer forintos terminál díjat is kell fizetnie! A Multiknak nem! ( "Segítve" a Kis és Közép vállalkozókat! ) -:(

A vásárlók talán nem szeretnék ezen költségek beépítését látni az árképzésünkbe, és azt, hogy ennyivel drágábbak legyenek a termékeink!


A webáruházról:

 Tudjuk, hogy az internetes adatcsere sok adminisztrációt megkönnyít! A harminc év alatti generációnak olyan ez már, mint levegőt venni.
Mi viszont már észre vettük és tapasztaljuk a beletolakodását is a magánszféránkba! A túlzott információ és adat gyűjtést mindenkiről! Sajnos több felől és mélyebben, mint azt gyanítanánk és azokkal való visszaélés nagysága is sokkal veszélyesebb, nagyobb, mint azt ahogy azt egyes jóhiszemű emberek gyanútlanul gondolják! Ezek akár életeket tehetnek tönkre!

Próbáljon meg erre  jobban figyelni saját érdekében! Például a gyermeke és saját közösségi oldalain kiteregetett magán dolgokra!!

Ha elégedett volt velünk, kérjük, ajánljon ismerőseinek, ha nem, elnézését kérjük és értesítsen elégedetlensége okáról, hogy hibáinkon javítani tudjunk!

Érdeklődés és rendelés leadása : 06 29 341-886, 06 209 352 502

 

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Kapcsolat  Házhozszállítás      Nyitó lap

 

A rákkeltő káros földsugárzásról

    

 

SKYPE A Skype me gombra kattintva a SKYPE-on keresztül is el tud minket érni, ha be van kapcsolva a gép.
Bizonyos böngésző programokkal előfordulhat, hogy a fenti hívásmód nem működik.
Ebben az esetben adja meg a Skype -nak a gyurian hívónevet!

A Skype egy ingyenes internetes telefon program.
A program a www.skype.com címről tölthető le.
Akinek magyar nyelvű segítségre, vagy magyarosítani szeretné a programot, az látogasson el a https://www.skype-club.hu oldalra!

(A számítógépünk az irodánkban van bekapcsolva, nem az üzletben. Így ha az üzletben vagyunk nem tudjuk észlelni a Skype hívást. Ha közelében vagyunk felvesszük. Sajnos nem mindig vagyunk hallótávolságban. Ez esetben elnézést kérünk, kérjük később újra hívni.)

A fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított ivóvíz!

Nagyon olcsó az Ozmózis víztisztító, készülékeink ára és használata 
egy megromló egészség helyreállításához, gyógyszerek és orvosi költségekhez képest!
 Ezért már most érdemes beszerezni tőlünk az Ozmózis víztisztítót!
Így több pénzt és egészséget is megtakaríthatunk!

1992 - 2020 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!
 

 

Google Hirdetések