Nyitó lap  

 Q2 Fémházas vízkezelő 3/4 " menettelPolarizálják és ionizálják az átáramló vizet és a benne lévõ oldott ásványi anyagokat a készülékben található különleges kiképzésű és elhelyezkedésű mágnesek. Ennek hatására a kalcit (vízkõ, CaCO3) helyett vele azonos vegyjelű, de eltérő kristályszerkezetű aragonit képződik a mészkiválás során. (A két anyag kb. úgy különbözik egymástól, mint pl. a gyémánt és a grafit. Mind kettő tiszta szén, vegyjelük azonos, de kristályszerkezetük és tulajdonságaik (pl. keménység) jelentősen eltérnek.)

Hogyan fejti ki hatását?

Akadályozza a vízben oldott ásványok vízkõ (kalcit) formájú kiválását. A már korábban lerakódott kalcit is fokozatosan átalakul és leoldódik az aktivált víz hatására, csupán egy korrózió gátló aragonitfilm marad hátra jellemzõen a csõben. A bojlerek alján képzõdõ lerakódások könnyen eltávolíthatók, a mészkõfoltok egyszerûbben eltávolíthatóak.

Az így kezelt folyadék (mert nem csak a vízre alkalmazható a készülék) évezredek óta ajánlottan egészségesebb az emberi test számára, amelynek kb. 2/3 része víz.

Testünk minden sejtjére rendkívül pozitív hatással van az ilyen víz fogyasztása, az orvosok már az ókorban is ajánlották az ilyen elven készült ivópoharakat. A szervezetünkben is érzõdik a kristályosodást gátló hatás, ami segít az epekõ, vesekõ, nyálkõ, érfalakon történõ lerakódások esetében. Gyomor- és bélpanaszokra, emésztési rendellenességekre, az immunrendszer erõsítésére, sõt a fiatalság megõrzésére javasolták az így kezelt vizet.

 

 

 

 

Klór szűrés a zuhanyvízből          Vízttisztító javítás Házhozszállítás Karbantartás, szerelés Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások  Kapcsolat    Vásárlói tapasztalatok Rólunk  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről 
Nyitó lap

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk! Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, kétségbe vonható!
Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata! Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termékismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével!

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére.
Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!
Az oldalaink egészségi információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át!

   

1992 - 2017 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!