Nyitó lap

Az AD12 pH-mérő IP67 vízhatlan kivitelben, cserélhető elektródákkal, robosztus testtel, 0,01 pH mérési pontossággal, eredmény kimerevítési funkcióval, hőmérséklet-kijelzővel kedvező árával teszi magát még kívánatosabbnak.
Széleskörűen alkalmazható: lúgosító készülék, öntözővíz, tápoldat, medence, akvárium pH értékének a meghatározására, gyümölcslevek, savanyúságok, ételek pH-értékének a mérésére, ivóvíz, ásványvíz, lúgos ionizált ivóvíz pH-értékének az ellenőrzésére.
 

Ára:16.250,- Ft

Mérési tartomány:
pH: -2,0 - 16,0,
pontosság: pH + /- 0,01pH,
Kijelzés: +/- 0,01pH,
T- mérés: +/- 0,5 oC, 0-60 oC, ATC
Kijelzés: +/- 0,1 oC

A fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított, lúgosított ivóvíz, az Angyalvíz!

 

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját és Lúgos víz készítő ionizáló Angyalvíz készülékét!
Így több pénzt és egészséget megtakaríthat!

 

 

Klór szűrés a zuhanyvízből          Vízttisztító javítás Házhozszállítás Karbantartás, szerelés Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások  Kapcsolat    Vásárlói tapasztalatok Rólunk  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről 
Nyitó lap

 

Jogi nyilatkozatunk:

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata! Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termékismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése, kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével!

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk és ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, kétségbe vonható!

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a mi és barátaink, törzsvásárlóink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészségi problémáinak megismerésére.
Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!
Az oldalaink egészségi információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át!

 

 

 

1992 - 2017 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!