Nyomásrásegítő szivattyús Ozmózis víztisztító készülék:
Gyártó: Aquafilter Amerikai cégnek, Lengyelországi leányvállalata.

100.990,- Ft

Ennek a Motoros Készüléknek nincs szüksége a betápláló vízhálózat állandó, minimum 3,5-4 bar-os nyomására. Minimális, 0,2 bar-os nyomásnál már kitűnően dolgozik.
Előnye, hogy áramszünet esetén is a nyomásrásegítő szivattyú indulása nélkül is (megfelelő nyomás esetén: min. 2.8 bar) szolgáltat Ozmózis vizet.

Automatikus és energiatakarékos ivóvízkészítő rendszer, amely a felhasználáshoz igazodva dolgozik.
Könnyen kezelhető, megbízható és biztonságos. xx
A rendszer fel van szerelve egy AICRO típusú utószűrőbetéttel, mely javítja a víz illatát és ízét és hatodik lépcsőben egy AIMRO típusú szűrőbetéttel, mely visszajuttatja az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagokat.
A készülék 220 Volt tápfeszültséget igényel Az elektromos csatlakozási lehetőséget a készülék helyén, a vásárló biztosítja:

A  Motoros készülék is biztosítja az Ozmózis rendszerektől elvárható legtisztább ivóvíz minőséget, alacsony vízhálózati nyomás esetén is nyomás rásegítő szivattyújával.
Különleges érzékelő védi hálózati vízhiány esetén a száraz üzemmód ellen a szivattyút.

Akár 6-8 fős családot is ellát tiszta ivó és főzővízzel. Szűrési sebesség: 0.18 liter/perc 10.8 liter/ óra. Igény esetén akár napi 250 liter egészséges vizet szolgáltathat.
A puffer tartálya segítségével  8-9 liter 3-4 perc alatt azonnal kiengedhető.

Miért érdemes nyomásrásegítő szivattyús készüléket választani?:
A nyomásrásegítő szivattyús készülék megvásárlásával nem leszünk kiszolgáltatva a hálózati nyomásváltozásoknak.
Jól kiszolgálja a hozzá csatlakoztatott plusz csapot, hűtőszekrény vízadagolót, Ionizáló lúgosító készüléket is és hamarabb visszaállítja vízkivétel után a rendszert készenléti módba.
Áramszünet esetén is (megfelelő hálózati nyomás esetén) szolgáltat szűrt vizet. 
Rövidebb idő alatt termeli újra a mindig rendelkezésre álló Ozmózis vizet!

A házi vízellátók, sok nagyváros, és létszámában dinamikusan fejlődő települések vízhálózatának nyomása nyári kánikula idején több hétig csak 2 bar közeli vagy ennél alacsonyabb nyomást tud csak biztosítani. Ez a fogyasztónál a napi zuhanyozásnál, mosogatásnál nem egy feltűnő változás. Azonban a nyomásrásegítő szivattyú nélküli Ozmózis készülékek szennyvíz lezárása ezen az alacsony nyomás feltételnél bizonytalanná válik, a tisztított víz termelés is visszaeshet harmadára és a készülék szennyvíz kibocsátása pedig megnövekedik. Havi szinten szélsőséges esetben akár 4 -5 köbméterrel megnövelheti a vízfelhasználást ezen gyengenyomású időszakban. A nyomásrásegítő szivattyús  készülék ott is jól működik, ahol szélsőséges nyomás esések vannak a vízhálózatban.

Minimális táphálózati nyomás csak: 0,2 bar.

 4.2 bar nyomással tesztelt készüléket adunk át Önnek. Maximális táphálózati nyomás: 6 bar.  A készüléket tilos ennél magasabb nyomáson üzemeltetni nyomáscsökkentő nélkül! Kérjük jelezze, ha ennél magasabb Önnél a hálózati nyomás, ekkor nyomáscsökkentőt biztosítunk!
 

A motoros készülék csomagban van:

 • 1 db 5 mikronos előszűrő
 • 1 db 1mikronos előszűrő
 • 1 db aktív szenes előszűrő
 • 1 db RO membrán
 • 1 db dréncső védő szelep
 • 1 db 4 utas szelep
 • 1 db ásványi anyag visszapótló patron
 • 1 db aktív szenes utószűrő
 • 1 db nyomásfokozó motor
 • 1 db transzformátor
 • + tartozékok:
 • 1 db 8 literes hidrofor tartály
 • 1 db tisztított víz kifolyó csap, alátét és tömítő szett 
 • 1 db 1/2"-os közdarab az 1/4-es golyóscsap bekötéséhez
 • 1 db 1/4"-os golyóscsap
 • 1 db tartály műanyagcsap
 • Elfolyó szennyezett víz bekötéshez bilincskészlet
 • Lazítókulcs az előszűrők tartályának szereléséhez
 • kb. 4 méter műanyag bekötőcső
 • Felhasználói kézikönyv
 • Garancialevél
 • Számla

 

 

Beszerelési költség nettó 12.000,- Ft  30 km közúti távolságon belül.

 
 

mely 100%-os bakteriális biztonságot ad. 27.000,- Ft

A fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított ivóvíz!

Pénzt és egészséget takaríthat meg ivóvíztisztítóval! 

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját!

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját készülékét!
Így több pénzt és egészséget megtakaríthat! 

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Házhozszállítás    Kapcsolat  Nyitó lap

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

Nézze meg partnereink oldalait is, hátha talál érdekeset:

Pvcpadló szaküzlet   

A STARTLAP gyáli lapja  

Könyvelés       

Földmunka, Pincekitermelés, Tereprendezés

Lakodalmasház  

Ajtó-Ablak faház fenyőből

  Kőműves Mester

 Roverbontó