Nyitó lap

                Kis helyigényű, eldobható zárt előszűrőkkel, alap készülék a Bluefilters-től
 
89.900,-Ft

 

Csak 3.5 bar nyomás feletti vízhálózatban működik gazdaságosan.

Automatikus és energiatakarékos ivóvízkészítő rendszer, amely a felhasználáshoz igazodva dolgozik. 
Könnyen kezelhető, megbízható és biztonságos.
A rendszer fel van szerelve egy AICRO típusú szűrőbetéttel, mely javítja a víz illatát és ízét és egy AIMRO típusú szűrőbetéttel, mely visszajuttatja az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagokat.

Már az alap, kis hely igényű készülék is biztosítja az Ozmózis rendszerektől elvárható legtisztább ivóvíz minőséget. 2-3 fős család  tiszta ivó és főzővíz ellátására ajánljuk. Ideális esetben akár napi 100 liter egészséges ivóvizet szolgáltathat. A készülék alsó előszűrői új konstrukciójú, egyben lecsavarozhatóak, eldobhatók, a féléves karbantartás különösebb hozzáértés nélkül is elvégezhető. Az előszűrők ára sajnos a duplájába kerül egyenlőre.
Azonban a gazdaságos üzemelés biztosításához ennek a készüléknek szüksége van a betápláló vízhálózat állandó, minimum 3,5-4 bar-os állandó nyomására mivel nem rendelkezik nyomásrásegítő szivattyúval.

Tehát feltétlenül győződjön meg saját otthoni víznyomásáról az esti órákban!
(Lehetőleg ne a vízműveket kérdezze meg erről, mert ők kötelesek lennének 4 bar nyomást biztosítani hálózatukban. De egyes helyeken ez nem mindig sikerül. Ezt vonakodnak néhány helyen bevallani.)

Sok nagyváros és település vízhálózatának nyomása nyári kánikula idején  több hétig csak 2 bar közeli vagy ennél alacsonyabb nyomást tud csak biztosítani. Ez a fogyasztónál a napi zuhanyozásnál, mosogatásnál nem egy  feltűnő változás. Azonban az alap Ozmózis készülék szennyvíz lezárása ezen az alacsony nyomás feltételnél bizonytalanná válik, a tisztított víz termelés is visszaeshet harmadára és havi szinten szélsőséges esetben akár 4 -5 köbméterrel megnövelheti a vízfelhasználást ezen gyengenyomású időszakban. Tehát ez a készülék ott alkalmazható, ahol nincsenek nyáron szélsőséges nyomás esések a vízhálózatban.

Az alap készülék csomagban van:

Klór szűrés a zuhanyvízből          Vízttisztító javítás Házhozszállítás Karbantartás, szerelés Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások  Kapcsolat    Vásárlói tapasztalatok Rólunk  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről 
Nyitó lap

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.
Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészségi információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

    

1992 - 2017 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!